-
توت شیرین مزارع – آبشار سنگ مرمر
بدون پذیرش یا هزینه پارکینگ به سادگی پرداخت برای میوه های شما را انتخاب کنید و یا فعالیت های شما مایل به شرکت در.
توت فرنگی (اواسط آوریل – مارس): $2.99 در هر پوند
توت شیرین مزارع – آبشار سنگ مرمر
بدون پذیرش یا هزینه پارکینگ به سادگی پرداخت برای میوه های شما را انتخاب کنید و یا فعالیت های شما مایل به شرکت در.
توت فرنگی (اواسط آوریل – مارس): $2.99 در هر پوند
عکس: حسن نیت ارائه میدهد
توت شیرین مزارع – آبشار سنگ مرمر
بدون پذیرش یا هزینه پارکینگ به سادگی پرداخت برای میوه های شما را انتخاب کنید و یا فعالیت های شما مایل به شرکت در.
توت فرنگی (اواسط آوریل – مارس): $2.99 در هر پوند
توت شیرین مزارع – آبشار سنگ مرمر
بدون پذیرش یا هزینه پارکینگ به سادگی پرداخت برای میوه های شما را انتخاب کنید و یا فعالیت های شما مایل به شرکت در.
توت فرنگی (اواسط آوریل – مارس): $2.99 در هر پوند
عکس: حسن نیت ارائه میدهد
در حالی که ممکن است آن را سرد در سراسر بسیاری از تگزاس دماهای گرمتر هستند در راه خود را. و با آنها آمده توت فرنگی. آبدار میوه های قرمز از شادی شکوفا در اواخر فوریه تا اوایل مارس.
رشد آنها در بسیاری از نقاط تگزاس به خصوص در نزدیکی San Antonio, Austin و هوستون. و برداشت خود را توت فرنگی تازه کردن واین باعث می شود برای یک بازی سرگرم کننده خانواده تفرج.
ماشین بسته: 23 همه چیز برای انجام در تگزاس هیل کشور سفر جاده ای از bluebonnets به لوله
نگه داشتن در ذهن است که برخی از تکه های توت فرنگی در کشور تپه و شمال تگزاس ممکن است تحت تاثیر دمای انجماد.
در اینجا برخی از راهنمایی برای چیدن توت فرنگی:
- پوشیدن پا بسته, کفش.
- مطمئن باشید و درخواست کرم های ضد آفتاب.
- چیدن سطل بنا به درخواست در دسترس.
- بررسی جلوتر از زمان برای قیمت و میوه در دسترس است.
بنابراین بار خانواده و آماده شدن برای یک سفر جاده ای. و اگر شما “انتخاب اونا خودتان”, نوع, شما می توانید صبر کنید تا Poteet جشنواره توت فرنگی در مارس یا پاسادنا جشنواره توت فرنگی در ماه مه که در آن کشاورزان را به رفتار خوشمزه برای شما.
دنی ارموسییو ٬ سونورا است Sr. اخبار دیجیتال, ویرایشگر برای Chron.com | خواندن او را بر ما اخبار سایت Chron.com و ما مشترک سایت HoustonChronicle.com | او را دنبال کنید در توییتر @Dannyherm1| ایمیل او را در [email protected]
Leave a reply