[ad_1]
«سه نفر وارد یک بار میشوند…» چیزی که زمانی هزاران جوک را به راه انداخت، اکنون باعث نگرانی شده است. وضعیت واکسیناسیون آنها چگونه است؟ نقاب دارن؟ آیا قبل از بیرون آمدن آزمایش دادند؟
هیچ چیز در زندگی بدون خطر نیست. من در بریتانیا زندگی می کنم، جایی که طبق آمار رسمی، سالانه چندین نفر هنگام سقوط از یک سطح پایین به سطح بالاتر جان خود را از دست می دهند. من هنوز این یکی را معما دارم. اما اگر همیشه از خطر آگاه باشیم، بحران کرونا ما را به شدت نسبت به آن حساس کرده است و ما را وادار کرده است که فراتر از مسائل مربوط به خطرات شخصی، به چیزی بسیار پیچیدهتر از لحاظ اخلاقی فکر کنیم: چه زمانی از نظر اخلاقی قابل قبول است که فردی فرد دیگری را در معرض خطر قرار دهد؟ اگر ممکن است از کسی که ممکن است به مراقبت های بیمارستانی نیاز داشته باشد ناراحت هستید، رفتن به یک بار ایده خوبی است؟ هر جامعه ای قرارداد ریسک را به روش خود تنظیم می کند و این توافق در طول زمان توسعه می یابد. در حال حاضر تقریباً به همان سرعت ویروس در حال توسعه است.
این استدلال که هرگز نباید دیگری را حداقل بدون رضایت آن شخص در معرض خطر قرار داد، بی دقتی است. هنگام رانندگی به سمت محل کار، حتی اگر سفرم را با خیال راحت به پایان برسانم، خطر را به دور و بر پراکنده می کنم. حتی راه رفتن هم مرا آزاد نمی کند. می توانستم سر بخورم و بیفتم و در مسیر ماشینی که در حال عبور بود به یک غریبه برخورد کنم. و ادامه می دهد.
جوامع معمولاً به جای پذیرش حق در معرض خطر قرار نگرفتن توسط دیگران توافق می کنند که تحمیل برخی خطرات قابل قبول است، مشروط بر اینکه شرایط خاصی وجود داشته باشد. شما می توانید رانندگی کنید، اما نه 100 مایل در ساعت از مدرسه گذشته. شما باید یک آزمون رانندگی را پشت سر گذاشته باشید و باید وسیله نقلیه خود را مطابق با استانداردهای ایمنی نگهداری کنید. ما به عنوان یک جامعه، مکانیسمهای فیزیکی، اجتماعی و قانونی را برای حفظ خطر در مرزها ایجاد کردهایم. و در مورد رانندگی، اگر به کسی صدمه بزنی، معمولاً هزینه میدهی، اما در موارد دیگر، مانند بیماریهای عفونی، ما از نظر تاریخی ضرر را در جایی گذاشتهایم که میافتد. اگر با علائم آنفولانزا به کافه بروم و شما را مبتلا کنم، به شما اجازه نمی دهیم به خاطر دو هفته دستمزد از دست رفته از من شکایت کنید. نه هنوز.
آنچه ما تغییرات قابل قبول می دانیم. زمانی سیگار کشیدن در رستوران ها را مجاز می دانستیم و خطرات دود دست دوم را نادیده می گرفتیم. در گذشته نه چندان دور، ما افراد را تشویق کردهایم که حتی زمانی که سرفه و عطسه میکنند سر کار حاضر شوند. ما در این مدل مستقر شدیم زیرا کمبود پرسنل برای کارفرمایان یک ناراحتی واقعی بود و برای اکثریت قریب به اتفاق همکاران، سرفه یا سرماخوردگی به سختی یک فاجعه بود. با این حال، همه گیری وضعیت جدیدی ایجاد کرد. آلوده کردن دیگران به ویروس کرونا می تواند برای آنها مشکلات جدی ایجاد کند. در بدترین حالت آنها می میرند و حتی در بهترین حالت زندگی آنها در دوران انزوا مختل می شود. در میان آنها کسانی هستند که برای مدت طولانی مبتلا به کووید هستند یا نیاز به درمان بیمارستانی دارند، منابع را خرج میکنند و در شرایطی مشارکت میکنند که ممکن است بیمارستانها بیش از حد شلوغ باشند و دیگران از درمان فوری و شاید نجاتدهنده محروم شوند.
خط بین کاهش خطر منطقی و غیرمنطقی ناشی از کووید در حال حاضر در حال توافق است. همانطور که می توانید با احتیاط رانندگی کنید، در طول موج همه گیر نیز می توانید با احتیاط زندگی کنید. اگر بهای ایمنی این باشد که هرگز دوباره به یک بار، رستوران، رویداد ورزشی یا نمایش نروید، اکثر آنها موافق خواهند بود که به طرز فاجعهباری تعادل را اشتباه گرفتهایم. ما باید بقا را با کسالت عوض کنیم. ما نمی توانیم انتظار داشته باشیم که مردم لذت های زندگی را به طور نامحدود کنار بگذارند، زیرا اثر دومینو منجر به بیمار دیگری در بیمارستان می شود. اما برخی حتی اقدامات اساسی از جمله واکسیناسیون و پوشیدن ماسک را رد می کنند.
برخی که واکسن نمی زنند یا ماسک نمی زنند می گویند که به سادگی از حقوق خود بر بدن خود دفاع می کنند. از نظر اخلاقی، بیشتر شبیه این است که به طور معمول ایمنی خودرو خود را حفظ نکنید. امتناع از پوشیدن ماسک نسبت به مقایسه آن با رانندگی با سرعت 60 مایل در ساعت در منطقه ای با سرعت 40 مایل در ساعت، یک موضوع آزادی شخصی نیست. نکته این است که اگرچه ممکن است به شما بستگی داشته باشد که چه خطراتی را برای خود انجام می دهید، اما به شما بستگی ندارد که چه خطراتی را بر دیگران تحمیل کنید. این باید موضوع قرارداد اجتماعی باشد. ما دیگر نمیتوانیم انتخابهای شخصی در مورد کنترل بیماریهای عفونی را به جز تجاوز از محدودیتهای سرعت بپذیریم.
اگر کسانی که از ماسک واکسن امتناع میکنند، این حکمت را که واکسنها و ماسکها اثرات کاهشدهنده مؤثری دارند، رد کنند، وضعیت پیچیدهتر میشود. آنها می گویند که افراد واکسینه شده هنوز هم می توانند ویروس را بگیرند و منتقل کنند. واکسن ها نیز عوارض جانبی دارند. ماسکهای پارچهای معمولاً تغییرات کمی در معنی دارند، و مطالعات کمی به طور قانعکنندهای اثربخشی سایر پوششهای صورت حرفهایتر را در دنیای واقعی نشان دادهاند. کسانی که این استدلال ها را استدلال می کنند ممکن است حتی نیاز به محدود کردن حقوق فردی را بپذیرند. آنها می گویند تحقیقات نشان می دهد که ما مرزهای اشتباهی داریم.
به هر حال، تعداد کمی آموزش و درک دارند که بدانند چه چیزی به عنوان یک بررسی جدی شواهد در محیطی از دانش ناهموار تلقی می شود. بقیه ما درگیر تأیید تأیید هستیم و به دنبال صدایی هستیم که به نظر ما قابل اعتمادترین صداهایی است که از آنچه قبلاً به آن اعتقاد داریم دفاع کرده اند. و به یاد داشته باشید که این رفتار در خلاء اتفاق نمی افتد. در کشورهایی که شهروندان معتقدند فریب دولتهایی را خوردهاند که توسط صنایع غارتگر پزشکی و دارویی مورد استثمار قرار گرفتهاند، توسط دانشگاهیان تحقیر شدهاند و نخبگان رسانهای با آنها مانند احمق رفتار میکنند، اعتماد مقامات مدتهاست که از بین رفته است. کشورها و مناطق با اعتماد پایین سطح پایینی از واکسیناسیون دارند.
کارتهایم را نشان میدهم: من واکسینه شدهام و تقویت شدهام، ماسک FFP2 میزنم که اصلاً هنگام رانندگی بسیار محافظهکارانه رانندگی میکند. همانطور که گفته شد، من با گفتن این که واکسن ها در برابر بیماری های جدی بسیار مؤثر هستند و به اندازه اکثر داروها ایمن هستند، کسی را شگفت زده نمی کنم. مقامات بهداشت عمومی در توصیه به پوشیدن ماسک به عنوان تکنیکی برای به تعویق انداختن یا توقف انتقال ویروس کرونا کاملاً متحد هستند. این برای من به اندازه کافی خوب است.
در این بیماری همه گیر، ما به این موضوع رسیده ایم: اقدامات جدید بهداشت عمومی، واکسن های جدید، داروهای جدید. اخلاق جدید برای این دنیای جدید کمی عقب مانده است، منظور من یک قرارداد اجتماعی اخلاقی تجدیدنظر شده است که با خطر بیماری های عفونی سروکار دارد. کسانی که نظر من در مورد اقدامات کاهشی را دارند ممکن است وسوسه شوند که به اندازه کافی بگویند که واکسن های برهنه، که بی پروا دیگران را آلوده می کنند، باید به قربانیان و متخصصان بهداشتی که بیش از حد بار سنگین شده اند غرامت بپردازند. هر چه به این رویکرد از منظر اخلاق انتزاعی فکر کنید، این یک سیاست عمومی مسموم است. حتی اگر بتوانیم شناسایی کنیم که چه کسی باعث آسیب شده است، فقط به تأثیر مجازات افرادی که دیگر به سیستم اعتماد ندارند فکر کنید. ما باید راه هایی را برای جذب داوطلبانه افراد بیشتری به قرارداد اجتماعی پرخطر بیابیم، به جای اینکه آنها را حتی بیشتر دور کنیم.
[ad_2]
https://afkharebartar.ir
https://akhabarebartar.ir
https://andnews.ir
https://avatefepak.ir
https://baranmajale.ir
https://behtaringam.ir
https://daltek.ir
https://elmitarin.ir
https://fardayeashena.ir
https://forbos.ir
https://foxirani.ir
https://gisoon.ir
https://hodhodirani.ir
https://iranisard.ir
https://kahkashani.ir
https://lasttimes.ir
https://lilaki.ir
https://livejame.ir
https://magirani.ir
https://majaleiranian.ir
https://mervina.ir
https://mineralnews.ir
https://modirezard.ir
https://momon.ir
https://moniseh.ir
https://nationaliran.ir
https://netcrafti.ir
https://news-single.ir
https://newsexpress.ir
https://newslife.ir
https://newsspot.ir
https://newsteen.ir
https://nikmag.ir
https://officemag.ir
https://okaziyon.ir
https://one-news.ir
https://pandamag.ir
https://parsroids.ir
https://patris-fun.ir
https://senatornews.ir
https://seratmag.ir
https://sibala.ir
https://sohanian.ir
https://sosokan.ir
https://tazekhabari.ir
https://technoirani.ir
https://timesirani.ir
https://yamorani.ir
https://yandexkhabari.ir
https://abdoosnews.ir
https://zehnenoandinsh.ir
https://abestanews.ir
https://abtinnews.ir
https://akhbarebartaaar.ir
https://akhbaremaaaa.ir
https://akhbareshomaaa.ir
https://akhshijnews.ir
https://atrinnews.ir
https://atroticnews.ir
https://atshnews.ir
https://bashariatemrooz.ir
https://dastesalamatt.ir
https://dostemansalam.ir
https://elementorsite.ir
https://emrooztafahom.ir
https://ensanedirooooooz.ir
https://etelaresankhabar.ir
https://examplenews.ir
https://fardaalefba.ir
https://gisooyekhabar.ir
https://halohekayatha.ir
https://hashtadonoh.ir
https://hekayatfardayeemaaa.ir
https://honarmandkhabar.ir
https://istgaheshomareyek.ir
https://ketabkhoooon.ir
https://kimyagaaaar.ir
https://markazeakhbar.ir
https://masternewss.ir
https://mohamadrezasite.ir
https://morvarideasia.ir
https://mramins.ir
https://naserinews.ir
https://nasermr.ir
https://newsamins.ir
https://newsatropat.ir
https://newscenterals.ir
https://newsmineral.ir
https://newsouls.ir
https://newspishgamannn.ir
https://newssalam.ir
https://newsshans.ir
https://newsworlds.ir
https://parinews.ir
https://patris-music.ir
https://poshtibannews.ir
https://powernewss.ir
https://recordejadid.ir
https://salamnewws.ir
https://23ncfst.ir/
https://amiran-carpet.ir/
https://armanenergytec.ir/
https://blogenews.ir/
https://blogkhoon.ir/
https://bvfars.ir/
https://charsounews.ir/
https://chsnews.ir/
https://dezfil.ir/
https://dmwebmaster.ir/
https://dota2news.ir/
https://erfanhd.ir/
https://etminan110.ir/
https://faratarazkhabar.ir/
https://farsgardi20.ir/
https://footynews.ir/
https://goto98.ir/
https://ilyarkhabar.ir/
https://ir2khabar.ir/
https://iranalmanac.ir/
https://irandaryafest.ir/
https://khabarehaft.ir/
https://khabarontime.ir/
https://lolsms.ir/
https://maadgig.ir/
https://masoudtb.ir/
https://mp3news.ir/
https://music-ha.ir/
https://nakhlestankhabar.ir/
https://newcharge.ir/
https://news-links.ir/
https://news180.ir/
https://pimn.ir/
https://prmf.ir/
https://pvnews.ir/
https://rejawnews.ir/
https://sahab-co.ir/
https://samanbarg.ir/
https://semanews.ir/
https://shirinonews.ir/
https://soheilesonghor.ir/
https://tacity.ir/
https://taktanews.ir/
https://tarabaranmag.ir/
https://telegram-persian.ir/
https://tfcenter.ir/
https://trika.ir/
https://velninews.ir/
https://vidnaz.ir/
https://wajnews.ir/
https://your-news.ir/
https://zangannews.ir/
https://2016downloadnew.ir/
https://paxsolomusic.ir/
https://daryamedia.ir/
https://andikakhabar.ir/
https://seo-pbn.ir/
https://ghezelwich.ir
https://panaztebtabriz.ir
https://shayna-net.ir
https://kanooneslamshahr.ir
https://raynuts.ir
https://honare2.ir
https://itsama.ir
https://flingpet.ir
https://foreverpro.ir
https://fraeesi.ir
https://gkhabar.ir
https://18amlak.ir
https://pooyesh-khabar.ir
https://matsef.ir
https://photo-land.ir
https://tabarestan118.ir
https://disachain.ir
https://chikaapp.ir
https://mahestan18.ir
https://radyaabkala.ir
https://c-civil.ir
https://saeeed.ir
https://copytops.ir
https://modirsearch.ir
https://shz1music.ir
https://m-khosravi.ir
https://iranhayashi.ir
https://iranian-dress.ir
https://gigblog.ir
https://basitcg.ir
https://mashhadhekmat.ir
https://rahetamin.ir
https://radolyamani.ir
https://bnemati.ir
https://face-wood.ir
https://tourvare.ir
https://centertasisat.ir
https://bidarirafsanjan.ir
https://namahaa.ir
https://30pp.ir
https://script-tabadol-link.ir
https://simayesarbedar.ir
https://pakdashtiha.ir
https://rentacars.ir
https://2019movies.ir
https://ekar24.ir
https://saber-ramezani.ir
https://teb-saharsina.ir