[ad_1]
تا کنون، حتی افرادی که تقریباً در هر موضوعی با هم متفاوت هستند، حداقل در یک چیز به نظر میرسد که توافق دارند: سیاست آمریکا توسط درگیریهای قبیلهای از هم پاشیده شده است. تاکر کارلسون استدلال می کند که “مدرسه ها روابط قبیله ای را در فرزندان ما ایجاد می کنند.” باراک اوباما، رئیس جمهور سابق، هشدار داده است که خطر انحراف از اصول دموکراتیک به نفع قبیله گرایی را داریم و «می توان آن را اصلاح کرد». اقیانوس اطلس، او زمانی این مشکل را اینگونه خلاصه کرد: «سیاست آمریکا امروز به کلمه ای به همان اندازه «قبیله» نیاز دارد تا به وفاداری کورکورانه و احساسات بزرگ وابستگی چریکی برسد. قبایل خواستار وفاداری هستند و در ازای آن امنیت وابستگی را می دهند. آنها نشان هویت هستند، نه اندیشه. «به نظر می رسد روانشناسی اساسی «ما و آنها» مبتنی بر تمایلات ریشه ای انسانی برای تقسیم جهان به گروه ها و تبعیض به نفع خود است.
اما در حالی که این تصور که همبستگی گروهی به طور اجتناب ناپذیری منجر به تعصب، خصومت و درگیری می شود رایج است، اشتباه و بالقوه خطرناک است.
به نظر می رسد که مردم توانایی ذاتی برای همذات پنداری با اعضای گروه خود دارند. مردم در هر فرهنگی تمایل مشابهی برای تشکیل ائتلاف دارند. این روند همان چیزی است که دونالد براون انسان شناس آن را «جهانشمول بودن انسان» می نامد. اما این به طور اجتناب ناپذیر به درگیری بین گروهی منجر نمی شود. “گروه بندی” اصطلاحی است که توسط برخی از محققان برای توصیف تمایل افراد به همذات پنداری با گروه های اجتماعی استفاده می شود.–این می تواند منبعی برای مجموعه بسیار گسترده تری از اقدامات، از جمله همکاری، نوع دوستی، درک تنوع و کمک به افرادی باشد که کاملاً با ما متفاوت هستند.
در کتاب جدیدمان، هر دوی ما استدلال میکنیم که برای توضیح رفتار جمعی، محققان و مفسران باید دو مفهوم کلیدی را از هم متمایز کنند: اینکه اعضا تا چه حد قوی با گروه خود و هنجارهای آن شناسایی میشوند. به عنوان مثال، برخی از اعضای یک گروه اغلب نسبت به دیگران احساس ارتباط قوی تری با تیم دارند. کاتولیک های جشن نسبت به زائرانی که در هر مراسم مذهبی شرکت می کنند کمتر درگیر هستند. هواداران غیور این ورزش در هر بازی خانگی شرکت می کنند و هواداران بی ثباتی را که فقط زمانی که تیمشان وارد پلی آف می شود توجه می کنند، تحقیر می کنند.
اعضایی که به شدت با یک گروه همذات پنداری می کنند، معمولاً با هنجارهای آن همخوانی بیشتری دارند. اما این هنجارها به طور چشمگیری متفاوت است. برای هر گروه نفرت، گروه دیگری مانند صلیب سرخ یا پزشکان بدون مرز وجود دارد که متعهد به کمک به دیگران است. و هرچه اعضای عمیقتر با دومی شناسایی شوند، احتمال کمک به افراد غیر از آنها بیشتر میشود – حتی با هزینه شخصی قابل توجه. تشخیص اینکه هنجارهای جمعی می توانند هم مثبت و هم منفی باشند، کلید درک چرایی و زمان وقوع قبیله گرایی است. همچنین نشان می دهد که چگونه گروه های مختلف می توانند زمینه های مشترک پیدا کنند.
وقتی مردم از این اصطلاح استفاده می کنند قبیله گراییآنها معمولاً به دنبال به تصویر کشیدن پویایی های سمی زندگی جمعی هستند، مانند آنچه که مشخصه بسیاری از سیاست های معاصر آمریکاست. اما آنچه بین گروه ها اتفاق می افتد اغلب هم نشانه و هم تشدید الگوهای ناسالم است. در داخل همچنین گروه های فردی چنین مدل هایی شامل سرکوب صداهای مخالف و ذهنیت فرقه ای است که در آن اعضا فقط به دنبال ایجاد جهان بینی یکدیگر هستند.
این ویژگی ها چگونگی افراد را توصیف می کند من میتوانم به صورت گروهی نگهداری می شوند، اما همیشه اعمال نمی شوند. در واقع، در بیشتر موارد این کار را نمی کنند. اگر به گروه های زیادی در زندگی خود فکر می کنید، مانند محل کار یا تیم فوتبال دخترتان، چه تعداد از آنها با یک گروه بیرونی شوم در حال جنگ هستند و سعی می کنند تماس بین گروهی یا اختلافات داخلی را سرکوب کنند؟ هیچ یک از ما به گروه های زیادی تعلق نداریم، اگر هیچ کدام، که با این توصیف مطابقت دارند.
وقتی افراد با یک گروه همذات پنداری می کنند، انگیزه می گیریم که علایق و اهداف گروه را دنبال کنیم. اما در حالی که این احساس فراهم می کند سوخت برای اقدام جمعی هنجارهای گروه تعیین می شود جهت، تعیین اینکه این اقدامات چه شکلی دارند. در برخی از آزمایشها، محققان روانشناسی تلاش کردهاند تا دستکاری کنند که آیا افراد معتقدند که گروه خودشان در حال تلاش برای رفتار منصفانه با افراد خارجی هستند یا خیر. شرکتکنندگانی که معتقدند گروهشان عدالت را عادی میکند، نسبت به افرادی که معتقدند گروهشان دارای هنجارهای تبعیضآمیز است، در گروه طرفداری کمتری دارند.
به جای اتخاذ هنجارهای تبعیض آمیز، گروه های زندگی واقعی می توانند و اغلب هنجارهای مدارا، پذیرش و شمول را اتخاذ می کنند. در آزمایشی که اخیرا انجام شد، روانشناسان اجتماعی با دانش آموزان دبیرستانی ایتالیایی مصاحبه کردند تا دریابند که کدام یک از همکلاسی هایشان، به گفته دانش آموزان، هنجارهای گروهی را بهتر نشان می دهد. دانش آموزانی که معتقدند نمونه اولیه ترین همکلاسی آنها در حمایت از مهاجران اقدام خواهد کرد، تمایل بیشتری برای میزبانی رویداد روز جهانی پناهندگان یا شرکت در تظاهرات مهاجران ابراز کرده اند.
با کمال تعجب، تأثیر اعضای معمولی گروه در میان دانشآموزانی که به شدت با گروه خود همذات پنداری میکنند، بیشتر است. اینها افرادی بودند که با اظهاراتی مانند “من اغلب فکر می کنم که عضو این کلاس هستم” و “من با سایر همکلاسی ها شباهت های زیادی دارم.” ما هر دو مهاجر هستیم و این اکتشافات ما را امیدوار می کند. به گفته محققان، “نمونه های اولیه می توانند نقش کلیدی در بسیج اعضای گروه با مزیت در پیگیری جامعه ای برابر تر داشته باشند.”
قدرت هنجارهای گروهی از دیرباز در حوزه های دیگر به رسمیت شناخته شده است. به عنوان مثال، مصرف مواد مخدر و الکل توسط جوانان یا رفتارهای جنسی پرخطر به شدت تحت تأثیر آنچه آنها معتقدند همسالان خود انجام می دهند، قرار دارد. این بینش به مداخلات امیدوارکننده ای منجر شده است: یادگیری اینکه دیگران در گروه شما کمتر از شما الکل می نوشند که می تواند شما را متقاعد کند که مصرف بیش از حد خود را کاهش دهید. بسیاری از دانش آموزان میزان نوشیدنی های همسالان خود را بیش از حد تخمین می زنند. در یک مطالعه، دانشجویان سال اول دانشگاه که اطلاعات دقیقی در مورد رفتار نوشیدن از دانشآموزان همجنس خود دریافت کردند، گزارش کردند که حدود 25 درصد کمتر در هفته، پنج ماه بعد، نوشیدنی مصرف میکنند.
سهاد مورار و همکارانش در دانشگاه ویسکانسین مدیسون اخیراً همین ایده را در روابط بین گروهی به کار بردند. در سالهای اخیر، دانشگاهها و سایر سازمانها سرمایهگذاری هنگفتی روی آموزش انجام دادهاند، که در آن مدرسان مزایای تنوع را تحسین میکنند و از شرکتکنندگان میخواهند که تعصبات ضمنی خود را در نظر داشته باشند. اما این ابتکارات نتایج متفاوتی دارد. تیم مورار دریافت که جلب توجه مردم به هنجارهای اجتماعی می تواند به نتایج بسیار بهتری منجر شود.
به عنوان مثال، محققان ویدئوهای پنج دقیقه ای را به دانش آموزان نشان دادند که نشان می دهد اکثر همسالان آنها در دانشگاه از تنوع حمایت می کنند و سعی می کنند به شیوه ای فراگیر رفتار کنند. تقریباً بلافاصله، نگرش نسبت به گروههای بیرونی و قدردانی از تنوع در میان دانشآموزان از گروههای غیرحاشیهای بهبود یافت. بیشتر مردم میخواهند خود را با هم تطبیق دهند، و ترویج هنجارهای اجتماعی فراگیر، تمایل آنها را برای عضویت خوب در گروه باز کرده است. این مداخله همچنین تأثیر عمیقی بر دانشآموزان از گروههای به حاشیه رانده شده تاریخی دارد که گزارش میدهند همسالانشان فراگیرتر رفتار میکنند. آنها همچنین اضطراب کمتر، احساس تعلق بیشتر و حتی سلامت جسمانی بهتری را تجربه می کنند.
البته دانشگاه ها جاهای مختلفی هستند. در یک جامعه گسترده تر، تقسیم بین گروه ها بسیار عمیق تر از دانشگاه است. با این حال، بیشتر مردم خود را به طرق مختلف تعریف می کنند. افراد از نژادها، احزاب سیاسی یا اعتقادات مذهبی مختلف می توانند هویت خود را به صورت حرفه ای، به عنوان طرفداران ورزش یا به عنوان شهروند به اشتراک بگذارند. همه این هویتها راههای جایگزین برای درک خود و دنیای اجتماعیمان هستند و همگی فرصتهایی برای اجتماع و همبستگی هستند. هنگامی که مارتین لوتر کینگ جونیور از ایالات متحده خواست تا “معنای واقعی عقیده خود را زنده کند”، او خواستار هنجارهای جدید برابری نژادی شد که با این وجود مبتنی بر هویت ملی آمریکایی است.
برخی از هویت ها از خطوط فرقه ای عبور می کنند. پس از تهاجم و متعاقب آن شکست داعش در شمال عراق، جوامع مسیحی و مسلمان ساکن در آنجا به شدت از هم جدا شدند. اما آنها یک چیز مشترک داشتند: اشتیاق به فوتبال. در یک آزمایش غیرمعمول اخیر، سلما موسی، دانشمند علوم سیاسی، تیمهای فوتبال آماتور مسیحی را برای پیوستن به لیگ جدیدی استخدام میکند. او ترتیبی داد که نیمی از تیم ها کاملاً مسیحی بمانند، در حالی که نیمی دیگر با بازیکنان مسلمان همراه شدند. بازی با هم تیمی های مسلمان به مدت یک فصل باعث شده تا بازیکنان مسیحی فراگیرتر شوند. در مقایسه با تیمهای همگن، مسیحیان در تیمهای مختلط مذهبی آمادگی بهتری داشتند تا در آینده با مسلمانان تمرین کنند، به یک بازیکن مسلمان رای دهند تا جایزه را برنده شود و برای تجربه مشابهی از ادیان مختلف در فصل آینده ثبت نام کنند. به نظر می رسید که این مزیت ها به ویژه برای بازیکنان تیم های برنده مشهود است.
همه اینها با تصورات عمومی پذیرفته شده ماهیت قبیله ای روانشناسی گروهی در تضاد است. چیزی که بسیاری آن را قبیله گرایی می نامند، اجتناب ناپذیر نیست. بلکه تابعی از هنجارهای گروهی است. اما استناد دائمی قبیلهگرایی میتواند پیشگویی خودشکوفایی ایجاد کند. مردم شروع به بی اعتمادی به گروه های دیگر می کنند و به اشتباه فکر می کنند که برای حفظ جایگاه خود در گروه خود باید علیه افراد خارجی تبعیض قائل شوند یا مخالفان را سرکوب کنند.
درک اینکه چگونه هویت های گروهی با هنجارها ترکیب می شوند تا رفتار انسانی را شکل دهند، همچنین افراد – و به ویژه رهبران – را قادر می سازد تا بیشتر بر روی پرورش هنجارهای سالم در گروه خود تمرکز کنند. به جای این که فرض کنیم گروه ها به سمت دشمنی و انزوا فرو خواهند رفت، مردم باید استانداردهای بالاتری را رعایت کنند.
[ad_2]
https://afkharebartar.ir
https://akhabarebartar.ir
https://andnews.ir
https://avatefepak.ir
https://baranmajale.ir
https://behtaringam.ir
https://daltek.ir
https://elmitarin.ir
https://fardayeashena.ir
https://forbos.ir
https://foxirani.ir
https://gisoon.ir
https://hodhodirani.ir
https://iranisard.ir
https://kahkashani.ir
https://lasttimes.ir
https://lilaki.ir
https://livejame.ir
https://magirani.ir
https://majaleiranian.ir
https://mervina.ir
https://mineralnews.ir
https://modirezard.ir
https://momon.ir
https://moniseh.ir
https://nationaliran.ir
https://netcrafti.ir
https://news-single.ir
https://newsexpress.ir
https://newslife.ir
https://newsspot.ir
https://newsteen.ir
https://nikmag.ir
https://officemag.ir
https://okaziyon.ir
https://one-news.ir
https://pandamag.ir
https://parsroids.ir
https://patris-fun.ir
https://senatornews.ir
https://seratmag.ir
https://sibala.ir
https://sohanian.ir
https://sosokan.ir
https://tazekhabari.ir
https://technoirani.ir
https://timesirani.ir
https://yamorani.ir
https://yandexkhabari.ir
https://abdoosnews.ir
https://zehnenoandinsh.ir
https://abestanews.ir
https://abtinnews.ir
https://akhbarebartaaar.ir
https://akhbaremaaaa.ir
https://akhbareshomaaa.ir
https://akhshijnews.ir
https://atrinnews.ir
https://atroticnews.ir
https://atshnews.ir
https://bashariatemrooz.ir
https://dastesalamatt.ir
https://dostemansalam.ir
https://elementorsite.ir
https://emrooztafahom.ir
https://ensanedirooooooz.ir
https://etelaresankhabar.ir
https://examplenews.ir
https://fardaalefba.ir
https://gisooyekhabar.ir
https://halohekayatha.ir
https://hashtadonoh.ir
https://hekayatfardayeemaaa.ir
https://honarmandkhabar.ir
https://istgaheshomareyek.ir
https://ketabkhoooon.ir
https://kimyagaaaar.ir
https://markazeakhbar.ir
https://masternewss.ir
https://mohamadrezasite.ir
https://morvarideasia.ir
https://mramins.ir
https://naserinews.ir
https://nasermr.ir
https://newsamins.ir
https://newsatropat.ir
https://newscenterals.ir
https://newsmineral.ir
https://newsouls.ir
https://newspishgamannn.ir
https://newssalam.ir
https://newsshans.ir
https://newsworlds.ir
https://parinews.ir
https://patris-music.ir
https://poshtibannews.ir
https://powernewss.ir
https://recordejadid.ir
https://salamnewws.ir
https://23ncfst.ir/
https://amiran-carpet.ir/
https://armanenergytec.ir/
https://blogenews.ir/
https://blogkhoon.ir/
https://bvfars.ir/
https://charsounews.ir/
https://chsnews.ir/
https://dezfil.ir/
https://dmwebmaster.ir/
https://dota2news.ir/
https://erfanhd.ir/
https://etminan110.ir/
https://faratarazkhabar.ir/
https://farsgardi20.ir/
https://footynews.ir/
https://goto98.ir/
https://ilyarkhabar.ir/
https://ir2khabar.ir/
https://iranalmanac.ir/
https://irandaryafest.ir/
https://khabarehaft.ir/
https://khabarontime.ir/
https://lolsms.ir/
https://maadgig.ir/
https://masoudtb.ir/
https://mp3news.ir/
https://music-ha.ir/
https://nakhlestankhabar.ir/
https://newcharge.ir/
https://news-links.ir/
https://news180.ir/
https://pimn.ir/
https://prmf.ir/
https://pvnews.ir/
https://rejawnews.ir/
https://sahab-co.ir/
https://samanbarg.ir/
https://semanews.ir/
https://shirinonews.ir/
https://soheilesonghor.ir/
https://tacity.ir/
https://taktanews.ir/
https://tarabaranmag.ir/
https://telegram-persian.ir/
https://tfcenter.ir/
https://trika.ir/
https://velninews.ir/
https://vidnaz.ir/
https://wajnews.ir/
https://your-news.ir/
https://zangannews.ir/
https://2016downloadnew.ir/
https://paxsolomusic.ir/
https://daryamedia.ir/
https://andikakhabar.ir/
https://seo-pbn.ir/
https://ghezelwich.ir
https://panaztebtabriz.ir
https://shayna-net.ir
https://kanooneslamshahr.ir
https://raynuts.ir
https://honare2.ir
https://itsama.ir
https://flingpet.ir
https://foreverpro.ir
https://fraeesi.ir
https://gkhabar.ir
https://18amlak.ir
https://pooyesh-khabar.ir
https://matsef.ir
https://photo-land.ir
https://tabarestan118.ir
https://disachain.ir
https://chikaapp.ir
https://mahestan18.ir
https://radyaabkala.ir
https://c-civil.ir
https://saeeed.ir
https://copytops.ir
https://modirsearch.ir
https://shz1music.ir
https://m-khosravi.ir
https://iranhayashi.ir
https://iranian-dress.ir
https://gigblog.ir
https://basitcg.ir
https://mashhadhekmat.ir
https://rahetamin.ir
https://radolyamani.ir
https://bnemati.ir
https://face-wood.ir
https://tourvare.ir
https://centertasisat.ir
https://bidarirafsanjan.ir
https://namahaa.ir
https://30pp.ir
https://script-tabadol-link.ir
https://simayesarbedar.ir
https://pakdashtiha.ir
https://rentacars.ir
https://2019movies.ir
https://ekar24.ir
https://saber-ramezani.ir
https://teb-saharsina.ir