راهنمای خرید دانه های قهوه با بهترین پروفایل قهوه

خوش آمدید عاشق قهوه! آیا می دانستید که هر دانه دارای 800 رایحه فرار مختلف است، به همین دلیل است که ما اولین روز صبح بوی قهوه را بسیار دوست داریم؟

قهوه بعد از آب و چای سومین نوشیدنی پرمصرف در جهان است. اما شاید شما قبلا می دانستید. در این مقاله نگاهی دقیق‌تر به بهترین دانه‌های قهوه و فواید آن خواهیم داشت تا بتوانید با این نوشیدنی عالی که زمین فراهم می‌کند، کمی بیشتر آشنا شوید. به خواندن ادامه دهید!

مهم ترین چیزی که برای خرید قهوه بدانید

در این مقاله کمی در مورد محبوب ترین دانه های قهوه از مناطق آمریکای لاتین به شما خواهیم گفت. دانه های قهوه بیش از 700 ترکیب فرار و خاصیت حسی دارند، به همین دلیل است که آنها را مانند یک شراب خوب بسیار اشتها آور می دانیم!

برخلاف تصور رایج که قهوه برای سلامتی مضر است، مشخص شده است که فواید متعددی برای بدن دارد، تامین ویتامین B3 و پتاسیم و سایر مواد مفید.

برای تهیه قهوه ابتدا باید دانه ها را آسیاب کنید و می توانید این کار را با کمک قهوه ساز، آسیاب یا مخلوط کن انجام دهید. در اینجا آنچه باید بدانید برای درست کردن قهوه در خانه به صورت حرفه ای وجود دارد!

راهنمای خرید: آنچه باید در مورد دانه های قهوه بدانید

اگر قصد خرید یک بسته دانه قهوه برای زندگی روزمره خود را دارید، مهم است که مهم ترین جنبه های این محصول را بدانید. در اینجا مهم ترین حقایقی که باید بدانید و همچنین سوالاتی که معمولا توسط کاربران پرسیده می شود آورده شده است.

مزایا و معایب خرید دانه های قهوه چیست؟

احتمالاً از خود می‌پرسید که آیا خرید قهوه بهتر است یا چرا فقط قهوه آسیاب شده را نخرید. برای پاسخ به شبهات شما، در اینجا چند مزایا و معایب آورده شده است:

دانه قهوه از کجا می آید و چگونه فرآوری می شود؟

دانه قهوه از میوه درخت قهوه به دست می آید. درخت قهوه (Coffea arabica) درختچه ای از مناطق گرمسیری است و بیشترین استفاده را برای برداشت دانه های قهوه دارد، در واقع ۷۵ درصد از تولید جهانی را به خود اختصاص می دهد.

به احتمال زیاد قهوه ای که می خرید یا می خواهید بخرید از مناطق مرطوب قاره آمریکا مانند برزیل (بزرگترین کشور تولید کننده قهوه در جهان)، کلمبیا، پرو، گواتمالا، مکزیک باشد.

این برای تهیه قهوه فوری استفاده می شود، اگرچه معمولاً با انواع عربیکا ترکیب می شود و به طور کلی مخلوط فروخته می شود. قهوه روبوستا عمدتاً از برزیل، هند، ویتنام، اندونزی و تایلند می آید.

دانه در واقع سبز است، از میوه استخراج می شود. برای به دست آوردن رنگ قهوه ای متمایز خود، باید یک فرآیند برشته را طی کند. لوبیاها در دماهای مختلف برشته می شوند و فرآیندهای مختلفی برای این کار وجود دارد. سپس حبوبات با توجه به ویژگی های مختلف مخلوط می شوند تا محصول خوبی به دست آید.

اما تفاوت این دو نوع چیست؟ خیلی ساده توضیح می دهیم:

چگونه دانه های قهوه را آسیاب کنیم؟

برای فرآوری حبوبات و گرفتن یک فنجان خوب از این نوشیدنی می توانید از روش های مختلفی استفاده کنید. اگر به یک کافی شاپ بروید، به احتمال زیاد یک دستگاه صنعتی برای آسیاب دانه ها و تهیه یک اسپرسوی عالی خواهند داشت.

اگر می خواهید حبوبات خود را در خانه آسیاب کنید و دستگاه یا آسیاب ندارید، می توانید هاون و هاون یا مخلوط کن / مخلوط کن را انتخاب کنید. گزینه های زیادی در بازار برای این کار وجود دارد. اگر واقعاً قهوه دوست دارید و می خواهید در زندگی روزمره خود قهوه باکیفیت درست کنید، توصیه می کنم یک قهوه ساز اتوماتیک تهیه کنید. ارزش سرمایه گذاری را دارد!

فواید دانه های قهوه چیست؟

شاید تعجب نکنید که بدانید قهوه ای که از آسیاب دانه ها به دست می آید کیفیت و طعم بالایی دارد. اما برای سلامتی شما نیز بسیار مفید است. افسانه های زیادی درباره مضر بودن مصرف قهوه وجود دارد، و اگرچه ممکن است در برخی موارد درست باشد، در اینجا به برخی از مزایای مصرف قهوه با کیفیت اشاره می کنیم.

محتوای آنتی اکسیدانی بالا. قهوه به عنوان بزرگ‌ترین عامل مصرف روزانه آنتی‌اکسیدان در بزرگسالان نروژی و بزرگترین منبع آنتی‌اکسیدان در نوشیدنی‌های رژیمی اسپانیایی و ایتالیایی ذکر شده است.

ویتامین B3 و پتاسیم را تامین می کند.

این ارتباط مستقیمی با جامعه شناسی دارد، زیرا نوشیدن در اطراف این نوشیدنی رایج شده است و راهی برای ملاقات با مردم یا نزدیک شدن است – چرا به چند گفتگوی قهوه نپیوندید؟

بهبود حافظه کوتاه مدت و عملکرد شناختی.

چند گرم دانه برای تهیه یک فنجان قهوه لازم است؟

این سوالی است که بسیاری از قهوه خورها از خود می پرسند: برای یک فنجان چند گرم قهوه آسیاب کنند.

در حالی که آسیاب کردن یک موضوع سلیقه شخصی است، اندازه استاندارد آن یک قاشق پر در هر فنجان و آب معدنی است. به خاطر داشته باشید که کیفیت آب هم برای عمر ماشین ها و هم برای آماده سازی خوب بسیار مهم است.

رایحه های فرار دانه های قهوه چیست؟

کیفیت قهوه به عواملی مانند ژنوتیپ، تنوع، نوع خاک، شرایط زراعی، زراعی، برداشت و پس از برداشت، بو دادن، ویژگی های برداشت و فرآوری بستگی دارد. این عوامل به میزان عطری که ما می توانیم در دانه قهوه آسیاب شده درک کنیم کمک می کند.

و وجود این عطرهای فرار به ویژه از ویژگی های مختلف خاک ناشی می شود. قهوه نیز مانند شراب دارای عطر و ویژگی های حسی بسیاری است. این محصول در سطوح مختلف بسیار رضایت بخش است، به همین دلیل است که بسیار اشتها آور است و عطر آن مسحور کننده است.

معیارهای خرید

هنگام انتخاب دانه قهوه، باید تعدادی از جنبه های این محصول را ارزیابی کنید تا انتخاب خوبی داشته باشید. در زیر، مهم‌ترین جنبه‌هایی را که باید قبل از خرید در نظر بگیرید، آورده‌ایم تا بتوانید محصولی را انتخاب کنید که به بهترین وجه با نیازهای شما مطابقت دارد. اینها هستند:

کافئین

اصل و نسب

برشته کردن

برشته کردن

ارگانیک. آلی

کافئین

این یک معیار بسیار مهم است که باید در نظر گرفته شود. برخی از افراد کافئین را به خوبی تحمل نمی کنند، بنابراین بدن آنها به یک نوع دانه بدون کافئین نیاز دارد. روش های مختلفی برای استخراج کافئین از دانه ها وجود دارد، اما مهم ترین چیزی که باید بدانید این است که یک نوع قهوه بدون کافئین به سادگی قهوه ای است که کافئین آن حذف شده است.

برخی از آن‌ها ملایم‌تر یا قوی‌تر خواهند بود، اما به برند بستگی دارد. گفته می شود این نوع قهوه برای گردش خون و فشار خون مفید است. بدون کافئین یا نه، به یاد داشته باشید که مصرف زیاد آن برای سلامتی شما مفید نیست.

اصل و نسب

شما می توانید یک دانه عربیکا 100٪ یا مخلوط با روبوستا را ترجیح دهید. در هر صورت لازم است بدانید که منشا لوبیا تاثیر زیادی در ویژگی های آن دارد. قبلاً دیده‌ایم که هر چه بلندتر و سایه‌دارتر باشد، ترکیبات فرار بیشتری دارد و در نتیجه خوشمزه‌تر و معطرتر خواهد بود.

حالا قد بلندتر یعنی چی؟ می توانیم در مورد یک دانه قهوه از اکوادور یا کلمبیا صحبت کنیم. یا شاید شما یک قهوه ممتاز از اندونزی را ترجیح می دهید، قهوه ای که به نام Kopi Luwak شناخته می شود.

برشته کردن

فرآیند برشته کردن لوبیا همان چیزی است که بعد از خشک شدن به لوبیاها رنگ قهوه ای می دهد. در هنگام خرید لوبیا نیز باید به این موضوع توجه کرد. سطوح نان تست موجود عبارتند از: بلوند، دارچینی، متوسط، راهب، قهوه ای، قهوه ای تیره، فرانسوی (یا نیمه سیاه)، ایتالیایی (سیاه).

این زمانی است که همه رایحه‌های فرار آشکار می‌شوند و بسیاری از کافئین تبخیر می‌شوند. لازم به ذکر است که هر چه دانه برشته و تیره تر شود تلخی آن بیشتر می شود. برندها معمولاً انواع کباب روشن، متوسط ​​و تیره را ارائه می دهند.

فرآیند برشته کردن شامل برشته کردن دانه های قهوه با افزودن شکر و حرارت در پایان فرآیند برشته کردن است. چیزی که به دست می آورید یک لوبیای کاراملی است، با رنگی بسیار خاص، روشن و البته با طعمی متفاوت.

قهوه برشته می تواند طعم خاصی داشته باشد که ممکن است دوست داشته باشید، اما باید در نظر داشت که مصرف شکر در هر فنجان را به همراه دارد. بنابراین توصیه می شود قبل از خرید اطلاعات محصول را به دقت مطالعه کنید. مشاهده این نوع برشته کردن در محصولات قهوه فوری یا محلول و در صنعت هتلداری رایج است.

ارگانیک. آلی

اگر به شرایط تولید آنچه خریداری می کنید علاقه مند هستید، مطمئناً یک گزینه ارگانیک بهترین خواهد بود. به طور کلی، محصولات ارگانیک کیفیت بالاتری دارند، اما گران‌تر نیز هستند.

هیچ گونه آفت کش یا مواد شیمیایی روی این محصولات استفاده نمی شود، بنابراین به گیاهان و جانوران محلی که از آن برداشت شده است آسیب نمی رساند و همچنین طعم آن را به میزان قابل توجهی بهبود می بخشد.

خلاصه

هیچ چیز مانند نوشیدن یک فنجان قهوه خوب در زمان مورد علاقه شما نیست. تهیه آن با بهترین کیفیت ممکن یک مزیت است! فواید این نوشیدنی برای سلامتی بسیار زیاد است و می‌توانیم از یک دوز روزانه قهوه لذت ببریم بدون اینکه به ما آسیبی برساند.

هنگام انتخاب دانه قهوه، باید به یاد داشته باشیم که برشته شدن، منشا، قیمت و سطح کافئین آن به طور مستقیم بر کیفیت دانه تأثیر می گذارد. بهترین دانه های قهوه در اطراف همان هایی هستند که شما بیشتر دوست دارید. حالا برای شروع مزه!

 

 

ایندکسر