بدون نیاز به ایجاد یک تماس تلفنی بدون نیاز به چک کردن یک سایت.

فقط خارج از گام خود را به جلو و یا پشت درب هر روز پس از 4 صبح در آلوین.

این زمانی است که wafting عطر سوزاندن پست بلوط یا درخت گردوی امریکایی در حال یقین شاخص که جو Barbeque Co. باز خواهد شد برای کسب و کار.

نقطه عطفی در رستوران در 1400 E Highway 6 و نزدیک به 50 سال در کسب و کار شده است در بهره برداری کامل از این بیماری همه گیر کوروناویروس آغاز شده است.

صاحب جو Saladino که باز رستوران خود را در اوایل دهه 1970 با هدف نگه داشتن چیزهای رفتن.

“هنگامی که شما شکستن آن را پایین ما هنوز در حال خدمت بین 1500 تا 2000 مشتریان در هر روز” Saladino گفت: “و من اجازه نمی کردن هر کارمند است.”

که گفت چیزی از جو استخدام حدود 100 نفر است.

آخرین: این هوستون رستوران ها به طور موقت بسته با توجه به COVID-19

“ما هنوز در حال انجام در حدود 300 پذیرایی شغل در ماه” Saladino گفت: “اما ما در حال انجام آن متفاوت است.”

بیشتر اطلاعات

پایدار سنت

چه:جو Barbeque Co.

که در آن: 1400 E Highway 6 در آلوین

جزئیات: باز نزدیک به 50 سال در کسب و کار این رستوران در بر داشت راه برای تغییر را با موفقیت به مقابله با چالش های کروناویروس بیماری همه گیر. آن را در خدمت بین 1500 تا 2000 مشتریان در هر روز صاحب جو Saladino می گوید.

تماس با ما: 281-331-9626; catering@joesbbq.com; joesbarbequecompany.com/

در اخیر روز شنبه گفت: این رستوران یک پذیرایی و کار است که ارائه شده مرغ گریل شده برای 300 نفر است.

“آن را باید به صورت جداگانه ساخته شده چرا که آنها نمی تواند نشستن در اطراف و خوردن در گروه” Saladino گفت. “هر آنچه که مردم می خواهند این کار را خواهیم کرد.”

او دارای قدرت شلیک برای دریافت کار انجام می شود. با توجه به جو سایت رستوران دارای هشت 720 فوت مربع یک تن چاله.

روزانه گودال کارشناسی ارشد گودال کارفرمایان آشپز — هر کدام از دوره مناسب شما بهترین و دود حداقل 80 briskets 130 نفر اسلب از گوشت خوک و گوشت, دنده, 100 پوند سوسیس 80 نیم مرغ و 10 پای.

خاطرات کار تا 130 ساعت در هفته

Saladino catered برای نهادهای کسب و کار مانند Southwest Airlines, ناسا, لاکهید مارتین Corp. هوستون متودیست بیمارستان و مونسانتو. آن را غیر معمول نیست برای جو به تهیه کردن برای گروه شماره در ده ها هزار نفر.

از کجا برای غذا خوردن: با وجود همه گیر این هوستون-منطقه رستوران ها به زودی و یا در حال حاضر باز

جو کباب باز است و در هفت روز هفته و اگر شما در راه رفتن به رستوران در طول ساعت ناهار, شانس خوب وجود دارد شما خواهید دید Saladino تیراندازی گاو در رسم جدول در ناهار خوری اصلی بخش.

“من 73 سال و من تقریبا هر روز,” او گفت:. “من هنوز هم دوست دارم آنچه که من انجام. من نمی تواند باقی بماند تا زمانی که من استفاده می شود به, اما من اینجا هستم و هر روز.

“امروزه من حدس می زنم من در اینجا هشت تا ده ساعت در روز — احتمالا 60-70 ساعت در هفته” Saladino گفت. “در روز جوان بودم مشغول به کار 125-130 ساعت در هفته است.

“که اغراق در همه. من در ادامه تمام پذیرایی شغل است.”

زمانی که Saladino افتتاح رستوران خود را در Manvel در سال 1970 او تا به حال هیچ ایده چگونه آن را می خواهم.

در HOUSTONCHRONICLE.COM: هوستون مرد متهم به سرقت 1.1 میلیون دلار در COVID کسب و کار کوچک امداد

“ما باز در اینجا ما در محل فعلی در سال 1982 و من در Manvel 10 سال قبل از آن, بنابراین من در (تگزاس 6) حدود 50 سال” Saladino گفت.

جو ضیافت مرکز که نشسته در مجاورت رستوران باز در سال 1999.

موفقیت در میان همه گیر

Saladino گفت: یک کسب و کار قوی حس اقدام سریع و یک برنامه ریزی خوب کمک کرده اند او در طول بیماری همه گیر.

“ما takeout سفارشات و ما منظقه خدمات دو برابر شده است در مقابل در داخل” Saladino گفت. “تا آنجا که غذا ما در این کسب و کار کیترینگ و ما هنوز هم هستند. آن را فقط یک راه متفاوت برای رسیدگی به آن است.

“ما نمی آوردن مواد غذایی به صورت فله ما آن را به صورت جداگانه.

“ما مجبور به انطباق با آن است. من شده است در کسب و کار 50 سال و من می دانم که چه باید بکنید. من در کسب و کار رستوران هنگامی که پدر من باز بر روی تلفن جاده در سال 1948; بنابراین من در اطراف رستوران تمام زندگی من است.”

بدیهی است که ظرفیت محدودیت نیست منفی تحت تاثیر جو تلاش.

“در حال حاضر ما در 50 درصد ما انجام داده اند که قبل از” او گفت:. “قبل از آن 25 درصد و قبل از آن بود که هیچ.

“ما نقل مکان کرد و برخی از چیزهایی که در اطراف ما همه چیز را بررسی. همه چیز را به ارمغان آورد به جدول; بنابراین مشتری را ندارد به هر چیزی دست نزنید.”

در مرحله شکل گیری کسب و کار جو بود یک تسویه حساب یک ترفند. اما به عنوان کسب و کار رشد و محبوبیت سرعت افزایش یافت, Saladino گسترش منو.

مرغ-استیک سرخ شده بود انتقال طبیعی همراه با همبرگر اما Saladino می خواستم به یک قدمی بزرگتر.

“پدر من تا به حال یک درایو در رستوران که در آن او در خدمت میگو سبد و چیزهایی مانند این که” Saladino گفت. “او همیشه تازه میگو تازه و صدف و ماهی تازه. غذاهای دریایی بود که همیشه یکی از بهترین فروشندگان و ما فقط ما شروع به اضافه کردن آن به منوی ما.”

میگو شام ثابت می شود فوری رسید.

“ما فقط انجام آن در روز سه شنبه و پس از آن بود به نام میگو بعد در جو کباب” Saladino گفت. “مشتریان خواهد بود به انتظارنشسته بودند تا به خیابان و ما می خواهم به انجام یک هزار پوند میگو در روز دوشنبه. بنابراین ما فقط شروع به انجام آن در هر روز است.

“ما اضافه صدف و غذاهای دریایی پلاتر پس از آن. در حال حاضر مردم می توانند در آمده و اگر آنها نمی خواهند کباب کردن آنها می توانید ما همبرگر یا مرغ سوخاری, استیک و یا هر آنچه که آنها می خواهم.

“ما همه چیز را از ابتدا. ما در پوست خود ما میگو, ما خرد خود ما گوشت برش خود ما استیک.

“کباب است هنوز شماره 1 فروشنده اما غذاهای دریایی است سمت راست وجود دارد با آن است.”

بوفه هستند چیزی از گذشته’

قبل از همه گیر, ضربه, جو ارائه یک بوفه شش روز در هفته این برنامه شامل آیتم مختلف هر روز. دوشنبه محفوظ می باشد انواع مرغ. یکشنبه برجسته مرغ-استیک سرخ شده و مرغ ،

در روز پنج شنبه, مکزیکی, غذای اصلی در حالی که برای. روز جمعه و شنبه و یکشنبه یک بوفه غذاهای دریایی ارائه شد.

اگر چه بوفه دیگر وجود دارد Saladino نیست ریختن هر اشک و او می گوید: مشتریان نمی یا.

“وجود دارد هیچ بیشتر سلف سرویس,” او گفت:. “ما در زمان آن را به طور کامل هفته اول (از همه گیر) و شروع به ساخت سوپ و سالاد به صورت جداگانه.

“همه غذاهای ما تحت پوشش هستند و مردم به نظر می رسد مانند آن را بهتر از قبل.

“شما هنوز هم می توانید از همان مواد غذایی, اما هیچ کس دست زدن به هر چیزی. بوفه به نظر من یک چیزی از گذشته است.

“مردم نمی خواهند که شما واقعا نمی تواند امن با یک بوفه. ما قرار داده ایم تا موانع در ثبت که در آن به شما پرداخت برای سفارشات شما و ما احتمالا اضافه شده 25 بیشتر دست عفونی.

“من می خواهم ما را به امن است.”

پس چگونه است Saladino رونق در حال حاضر به عنوان بسیاری از رستوران ها رنج می برد و یا حتی بسته ؟

“من نمی تواند پاسخ دهد که” او گفت:. “من فکر می کنم بسیاری از (رستوران بسته) چرا که آنها ترسیده بودند و نمی باید به اندازه کافی قدرت ماندن.

“من انجام شده است این مدت زمان طولانی و نکته اصلی این است که نگه داشتن همان کارکنان. ما تا به حال برخی از کارکنان همان 35 یا 40 سال است.

“اگر شما رو خوب خدمه شما می توانید از طریق تقریبا هر چیزی.”

جو دارای نزدیک به 40 سال با همکاری Sysco Corp. تخصص تامین کننده مواد غذایی خدمات و کسب و کار.

“جریان نقدی و سود به نظر می رسد بهتر است در حال حاضر” Saladino گفت.

“ما آماده این همه غذا و من اعتقاد راسخ نگه داشتن نیست هر چیزی را برای روز بعد. ما در تماس با مواد غذایی بانک آمده است آن را انتخاب کنید تا در پایان روز. ما نمی استفاده مجدد از آن است.”

و هنگامی که پخت و پز را شروع می شود در اوایل.

“ما شروع حدود 3 صبح” Saladino گفت. “ما از طریق حدود 12 کابل از چوب یک ماه و ما با استفاده از پست بلوط است.

“من وجود دارد در حدود 4 یا 4:30 صبح و پس از آن ما باید یک تغییر است که می آید در ساعت 6 صبح که sanitizes کل رستوران.”

Saladino همیشه باز است برای مشاوره به منظور بهبود خدمات به مشتریان.

“ما واقعا خوب دوستان با کنت و پدر خود را در سیاه و سفید کباب در لاکهارت,” Saladino گفت.

“ما به نوعی از ایده های تجاری و ما هر دو در کسب و کار در مورد همان مقدار از زمان.

“ما فقط صحبت کردن با یکدیگر و درگیر باقی بماند. پسر من رفته تا به نشویل انجام می شود و برخی از cookoffs وجود دارد. شما انجام آنچه شما باید انجام دهید.”

کباب و غذاهای دریایی و همبرگر نمایندگی از تنها تعداد انگشت شماری از گزینه های در جو. انواع استیک و سوپ و ساندویچ و دسر نیز در دسترس هستند.

Saladino گفت که مبتکر یکی از نیروهای اصلی در پشت و رو به رشد کسب و کار.

“داشتن یک صد کارکنان و تخمگذار کردن یک … ما قادر به انجام است که با حرکت آنها را در اطراف” او گفت:. “ما شروع به انجام تحویل خانه. ما ایجاد کرده اید چیزهای جدید و همه آنها چیزی برای انجام.

“هر روز متفاوت است و شما هرگز نمی دانید چه اتفاقی ممکن است فردا اما من اعتقاد دارم که من می تواند زنده ماندن. ما همیشه در تلاش برای پیدا کردن راه هایی برای ماندن در کسب و کار تغذیه مردمی و مراقبت از کارکنان آنجا که آنها نیاز به کار می کنند.”

tdunnam@hcnonline.com

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de